tisdag 17 december 2019

Tid för privatlektioner och presentkort

From Januari kommer jag att ha tid för privatlektioner ute hos dig med egen häst eller här hemma med nån av våra hästar, även guidade uteritter (som räknas som privatlektion). För dig som behöver hjälp med grunden i natural horsemanship, problem eller bara vill komma ut tillsammans. Ridskola och längre turer i grupp får vi ännu avvakta med pga hästbrist.

Nu har jag 8 presentkort jag skulle vilja bli av med innan nyår(så jag kan beställa nya snyggare). Efter nyår höjer jag även priserna efter närmare 8 år. Så passa på att unna någon du känner eller dig själv lektioner eller ridning i julklapp till samma gamla låga pris. (Man får köpa hur många lektioner som helst, dessutom får du alltid 100 kr rabatt per var 5e lektion.) Först till kvarn då det bara finns 8 kvar! Mejla, smsa eller ring mig så fixar vi ditt presentkort på en gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)